Trenger du egentlig en interiørdesigner ?

Mange tror at de kan klare alt selv når de skal pusse opp eller skal bygge seg noe nytt.

Men erfaringen viser at mange går i byggefeller og må bruke mye ekstra tid og penger på å rette opp feilene. Noen ganger er feilene så store og prosessen i byggingen har kommet alt for langt, og da blir det ekstremt dyrt å rette opp feilene.

Da er løsningen bedre med fagfolk og en interiørdesigner som hjelper deg til å få drømmen på plass til rett tid og som du kan glede deg over i tiden etterpå. Da sparer du penger, og ikke minst mye bryderi og irritasjoner.

TIPS:
En interiørdesigner vil kunne hjelpe deg med nye, funksjonelle og bedre løsninger. Jeg vil kunne hjelpe deg til å finne din stil, slik at du vil trives godt i de nye omgivelsene.

Jeg ser lett nye løsninger og noen ganger bygger vi om litt for å få det beste resultat.

Farger er også ikke alltid så lett å velg ut, og her vil jeg kunne finne fargetoner som sklir pent sammen og som kan kombineres med alt det andre i rommet. Farger påvirker oss og derfor ekstra viktig å velge rett farge til rommets bruk.

Materialer er ikke alltid ett lett valgt å ta, og noen ganger vil du falle for noe som er pent men ikke praktisk i bruk i en hektisk hverdag. Her kan jeg gi deg god veiledning til å få til noe som er både pent og slitesterkt.

Og slik fortsetter byggereisen i møbler, belysning, stoffer, tapeter, maling osv osv osv

Det tar tid og du må reiser mye rundt til butikker og lete deg frem til både det ene og det andre. Har du den tiden til overs i en ellers så hektisk hverdag?

Med min hjelp vil du spare mye tid på dette og resultatet vil komme fortere til deg.

Les mer på www.inperiadesign.no sin hjemme side, å få mer inspirasjon der, og husk at jeg hjelper deg med å finne din stil og ingen andres.

 

_MG_1206-red_cropped_optin_liten

 

Leave a reply