Referanser

Karita_croped“Annichen Hille har hatt ansvar og planlegging av våre kontorlokaler i Legemiddelindustriforeningen LMI. Interiøret er preget av nydelig samspill av farger, og et interiør som er moderne men samtidig klassisk og varig i sin utforming. Vi får stadig spørsmål om vårt interiør/fargevalg når vi har gjester på besøk. Jeg kan på mitt aller varmeste anbefale Annichens kompetanse – og ikke minst hennes behagelige væremåte”!

– Karita Bekkemellem, Adm. direktør, Legemiddelindustriforeningen (LMI )

 

“Annichen Hille har som interiørdesigner ledet prosjektet på ca. 1.000 m2 med en stødig hånd til oppdragsgivers største tilfredshet. Annichen Hille har kommet med løsningsforslag som først var helt utenkelig å få til, men hun utfordret både håndverkerne og oppdragsgiverne slik at det ble et supert resultat. Det er ingen tvil om at Annichen Hille kan sitt fag, når hun mestrer på en glimrende måte idèfasen, planlegging, gjennomføring, koordinering og hennes evne til å se overslaget på det økonomiske, viste seg å holde stikk. Med sitt vinnende vesen og sin sosiale fremtoning, vil vi på det aller varmeste anbefale henne videre”.

– Kjetil Ø.Evensen, Økonomisjef, LMI og Legemiddelservice

 

Olaf_croped“Annichen Hille ga verdifulle råd og innspill til en vanskelig ombyggingsprosess. Hun kom med gode løsninger til detaljer og tillegg til romløsninger, utarbeidet av arkitekten. Også takket være henne har vi nå et hyggelig og praktisk hjem for både barn, voksne og hund…”

– Olaf Thommessen, Generalsekretær i Plan Norge (Privat bolig på Vinderen)