INperia Design

INperia Design jobber både med privatmarkedet og offentlige prosjekter.
INperia Design har til nå hatt gleden av å jobbe med flotte kontorprosjekter, så vel som nybygg, private boliger og TV.
Hagedesign er også et rom som INperia Design legger stor vekt på for å skape den totale helheten i mange prosjekter.

Interiørdesign er kommunikasjon, og dette tar INperia Design hensyn til i alle prosjekter. INperia Design skaper unike rom gjennom god design i planløsning, belysning, materialer, farger, former og møblering. Gjennom godt interiørdesign øker kommunikasjonen, samspillet og trivselen mellom mennesker. Det er her nøkkelen ligger for resultatet av godt interiørdesign.

Et gjennomtenkt prosjekt vil bidra til økt bruk av rommet eller lokalet. Det vil gi glede i funksjon og trivsel, som igjen vil gi positiv energi til vekst. Eks: i en bedrift så kan sykefraværet minke og de ansatte får bedre kommunikasjon og arbeidsglede. Sist men ikke minst vil dette bli et lokale bedriften stolt kan vise frem til sine samarbeidspartnere og kunder. Dette kan igjen gi økt verdi, inntjening og vekst i et selskap.

INperia Design har bidratt i mange byggeprosesser og oppussinger, og kjenner til mange av de utfordringer som kan oppstå i en byggefase. INperia Design vet hva som kreves, og hjelper deg med å nå drømmen i dine prosjekter.

INperia Design bistår i alle ledd og med leveranser som trengs for å realisere prosjekter. INperia Design samarbeider med et nettverk av flinke fagfolk og leverandører for god gjennomføringsevne.

INperia Design`s motto: Godt interiørdesign skaper rom, som igjen skaper vekst og trivsel.

         Interiørdesigner / Hagedesigner
Annichen Hille
Daglig Leder