Hvordan lage drømmebadet

Drømmer du om et nytt og lekkert bad som ikke ligner på alle andres bad?

Ett bad som du kan føle at du får litt egentid og egenpleie, som gir deg SPA følelsen?

I dag finnes det så mange muligheter når man bygger om, at det kun er fantasien, lommeboken og størrelsen på badet det kommer ann på.

På et stort bad kan man utfolde seg mer enn på et lite bad, men det finnes mange flotte og gode løsninger for de små badene også.

TIPS:

Det som skiller gode bad fra dårlige bad, er plassering av møbler, dusj, wc, vasken osv på badet. Det er super viktig å bygge riktig på dette for å utnytte arealet maksimalt, og at du skal få den gode følelsen når du kommer inn i rommet.

Materialvalg skaper atmosfæren du ønsker badet skal gi deg. I dag brukes det mye fliser, men det er lov og droppe kopien av naboens bad, og heller bruke mer treverk, tapeter, tepper, maling og lignende.

Hva med skipsgulv på badegulvet og rullesteiner i dusjsonen ?

Tapet er lekkert på et bad og vil gi deg en lun og elegant stil.

Belysning er undervurdert på et bad, for her kan man slå seg mer løs. Alt fra lysekronen, lamper som gir varme og henger, eller morsomme spotter med ting på. Men det vi også må huske er at belysningen skal gi deg det lyset du trenger for å legge en god make-up eller at barberingen ble perfekt.

Maling og farger bør tre mer frem for å skape harmoni, energi og ikke minst litt spenning. Hvis du tror taket kun kan males hvit, så tar du feil. Taket kan også være ditt kunstverk.

Så la også kreativiteten blomstre på ditt bad.

Ønsker du å vite mer eller trenger du ekspertise på ditt bad?

Ta kontakt med meg

Inspirasjons bilder:

Screen shot 2013-11-21 at 14.41.59

Screen shot 2013-11-21 at 14.47.11

 

Screen shot 2013-11-21 at 14.42.17

Screen shot 2013-11-21 at 14.41.25

Leave a reply