Har du legeskrekk eller driver du din egen klinikk ?

Har du tenkt på hva et rom gjør med dine følelser?

Tenk deg at du går inn på et venterom og du gruer deg til din legetime. Det er kanskje i dag du skal inn til operasjon, du frykter sprøytestikk og det å bli lagt i narkose skremmer deg til du er helt kvalm og svett der du sitter. Da er det godt å sitte på et venterom som gir deg trygghet, ro i sjelen og får deg til å slappe av.

Jeg synes ofte det mangler den trygge gode følelsen på mange venterom i dag, da eierne av klinikken ikke har tenkt på at dette er det første møte for deres pasienter. Ved å skape venterom med trivsel og god energi vil flere pasienter komme til deg og de vil også komme tilbake etter ett besøk.

Ikke slik 🙁

venterom

 

Men slik 🙂

Screen shot 2013-11-27 at 13.43.06

Tips:

Lag et venterom med beroligende og harmoniske farger som inneholder for eks: blå, grønn, lavendel, lilla, off white, beige, brun osv.

Ta vekk det offentlige preget og myk det hele opp til en koselig hotellfølelse

Bruk tepper, stoffer, puter for å skape lunhet og en luksuriøs følelse. Det er når vi er syke vi burde ha vært på SPA og fått pleie i god omsorg. Så fyll på med godsaker av interiørdesign på et venterom.

Bruk stoler eller sofa som er gode å sitte på og som er ok å komme ned og opp av.

Bruk tapeter og bilder på veggene som gir en harmonisk følelse for å hvile øynene på.

Belysningen kan være kombinert spotter med lekre design lamper, lysekroner og fargen av lyset må være varmt.

Tv på et venterom kan være ok, men da må det som vises være hyggelig og interessant å se på. Ren reklame tv er kjedelig for mange, så unngå dette. Dagens aviser og ukens ukeblader gjør seg alltid, finn her noe som er aktuelt både for damer, menn og noe for barna.

Flott hvis venterommet er lydfritt fra støy fra andre pasienter som gråter, leger som stresser i korridorene eller trafikkstøy. Støy er og gir stress til oss mennesker og dyr.

Det kan være lurt å lage et separat lekerom for barna vegg i vegg med venterommet. Da kan barna få tiden til å gå med til lek, og de voksne kan få ro på venterommet.

Hold venterommet alltid rent og at det lukter friskt og godt.

Lykke til med oppusningen, og ønsker du profesjonell hjelp så ta kontakt med meg i INperia Design.

_MG_1198-red

Leave a reply