Farger til økt sexlyst!

Det første jeg spør mine kunder om før jeg går i gang med et interiørprosjekt, er hvilken farge som tiltrekker dem mest positivt. Farger har en enorm påvirkningskraft på oss både fysiske og psykisk, men det noen glemmer lett er også hvilke minner hver enkelt av oss har av de forskjellige fargene. Det er derfor viktig å kartlegge dine positive og negative farger i ditt fargekart, slik at kun de gode fargene får plass i ditt hjem.

 

Hvitt:

Er en ren farge og har minst påvirkning på oss, derfor er den en passiv ”farge”.

Følelser: Renhet, Enkelhet, Uskyld, Fødsel, Vinter, Sterilt, Ekteskap mm.

 

Rødt:
Er ofte forbundet med seksualitet og kjærlighet, men den kan også forbindes med sterke følelser som aggresjon, sinne og virke provoserende. Denne fargen bør ikke brukes i møterom hvor man skal lage avtaler og komme til enighet, men den kan fint være i et rom hvor den blir brukt som en kontrastvegg for å skape energi.

Følelser: Kjærlighet, Fare, Begjær, Vold, Anger, Styrke, Øker Appetitten mm.

 

Orange:
Denne fargen er en gladfarge til positive og emesjonell styrke. Den sterke orange fargen stimulerer appetitten og er en god farge til å bruke i sosiale soner. Denne fargen vil være flott å bruke i en spisestue eller i ett rom hvor det sosiale skal foregå. Den stimulerer kroppens fordyøelse, forbedrer stoffskifet, god mot revmatisme, kramper, spasmer og astma.

Følelser: Energi

 

Blått:
Denne fargen liker de aller fleste av oss og er en meget populær farge. Blått passer god på et soverom eller på et sykehus/klinikker da den har en beroligende effekt på oss. I gamle dager ble også blått mye brukt på kjøkken for å holde fluene vekke fra maten. Blått er beroligende, senker blodtrykk, pust og hjerterytme,

Følelser: Fred, Ro, Stabilitet, Harmoni, Tillitt, Tiltro, Sikkerhet, Lojalitet mm.

 

Lilla:
Varm nyans av lilla er en kreativ farge som inviterer til lek, glede og stimulere hjernen til å få mer lyst på sex, derfor et flott fargevalg på soverommet. De kjølige nyansene er beroligende og avslappende. Påvirker kroppen mentalt mer stabilitet, indre ro og styrker selvfølelsen.

Følelser: Royalitet, Spiritualitet, Mystikk, Ondskap, Arrogance, Sorg mm.

 

Grønt:
Er naturens farge og gir rekreasjon, ro, balanse og kan derfor brukes i alle rom. Skaper mental og fysisk likevekt og er utmerket mot stress.

Følelse: Natur, Miljø, Helse, Hell, Ungdom, Fruktbarhet, Sjenerøsitet, Sjalusi, Uhell mm.

 

Gult:
Er en gladfarge som passer flott i en entre hvor du ikke oppholder deg, men som gir deg første inntrykket av resten av boligen. Gult i små doser er flott, men kan virke for oppkvikkende på andre rom i boligen som eks soverom og kjøkken.

Stimulerer nervesystemet, lever, bukspyttkjertel og nyrene.
Følelse: Lykke, Optimisme, Idealisme, Fantasi, Håp, Uærlighet, Sjalusi mm.


Svart:

Denne fargen absorberer alt lys og bør brukes med forsiktighet, men blir den brukt på riktig måte og i små doser kan den gi støtte til andre farger.

Følelse: Seksualitet, formalitet, Eleganse, Ulykke, Ondskap, Tristhet, Anger mm.

 

forsidebilde_maling

 

Ønsker du min hjelp til å finne dine farger til din bolig eller firma, så ta kontakt via min web-side eller e-post annichen@inperiadesign.no

_MG_1206-red_cropped_optin_liten

INperia Design – Annichen Hille

 

Leave a reply