Dette er den beste malingen

Det er mye å velge i av maling og ikke alltid så lette å vite hva som er best. Så her kommer jeg med mitt bidra til deg for å lette valgets kvaler.

IMG_6107


 

Farrow & Ball tar klimaansvar. Med hensyn til både råmaterialevalg, produksjon, energibruk, avfallshåndtering, emballasje og distribusjon, fokuserer selskapet på miljøvennlige løsninger.

Farrow & Ball er ISO 14001:2004-sertifisert (miljøstyring), og satser på miljøvennlig produktutvikling. Et resultat av dette er selskapets kolleksjon av miljøvennlig maling, Farrow & Ball ECO-finish, som i dag står for 80 prosent av selskapets malingsomsetning.

Farrow & Ball ECO-finish:

▪   Er luktsvak og inneholder et lavt antall organiske løsemiddel (VOC)

▪   Oppfyller alle europeiske miljølovgivningsstandarder

▪   Inneholder ikke ammoniakk eller formaldehyd

p[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

Farrow & Ball har laget maling i Dorset, England i mer en 70 år, og er det eneste selskapet som fortsatt produserer et bredt spekter av interiør og eksteriør maling av høyeste kvalitet etter egne tradisjonelle oppskrifter.

▪   Fremstilles av naturlige pigment som jernoksidpigment og umbra

▪   30 % mer pigment i hvert spann enn tilsvarende maling fra andre leverandører

▪   Fargepalletten består av 132 farger i 13 forskjellige finish

▪   Leverer kun ferdigmikset maling parti for parti, og på bestilling.

 Forsidebildet_21-1024x691

 

 

 

 

 

 

 

Gjennom årene har Farrow & Ball vært elsket og verdsatt av en dedikert og voksende gruppe, lojale kunder over hele verden, som anerkjenner og setter fokus på detaljer, kvalitet, ingredienser og ekte håndverk.

Gjennom årene har malingen vokst i utvalg av lakkfarger, og har lagt bakgrunnsbilder til portefølje, men Farrow & Ball har aldri glemt sin fortid. De kan ha over førti utstillingslokaler som New York, Paris og London, men hver gruppe med maling eller tapet, blir fortsatt laget i fabrikken i Dorset, England.

100331_Farrowball

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du min ekspertise så ta kontakt via min web-side eller e-post annichen@inperiadesign.no

 

_MG_1206-red_cropped_optin_liten

Annichen Hille – INperia Design

 

Leave a reply