Der samtalene er gode

Spisestuen er et lekkert rom som brukes til spesielle anledninger i livet. Det er i dette rommet du vil vise deg fra din beste side og nyte mat, vin og gode samtaler.

Spisestuen bruker du til alt fra bursdager, 17. mai fester, barnedåp, juleselskaper, nyttårsselskaper og lignende, til helt vanlige koselige helge selskaper hvor du inviterer dine gode venner eller kollegaer til en bedre middag.

Tips:
I spisestuen bør du ha gode sitte stoler, for hvis du ønsker at dine gjester skal bli ut i de små nattetimer så må det være godt å sitte.

Spisebordet bør dekke de antall gjester du pleier å ha, men bordet må også kunne utvides med innleggs plater de ganger du har invitert til flere gjester enn vanlig. Finner du ikke bordet som dekker dine behov i butikken, så ta kontakt med firmaer som spesialdesigner bord til deg. Med et slikt bord som kan vokse etter dine behov, vil du alltid føle deg fri til å invitere alle du ønsker.

Bordet ser ekstra flott ut hvis det er litt bredde på bordet. Da er det plass til at du kan  dekke på med pynt og dekorasjoner for å skap et WOW-bord til glede for øyet under måltidet. Runde bord blir mer og mer populært, og dette tror jeg kommer av at samtalen rundt ett rundt bord inkluderer alle.

Spisestuen bør være rommet hvor du har dine fineste ting av service, bestikk, glass, duker, tepper, tapeter, gardiner, møbler, kunst og bilder osv. Dette rommet skal stå i stil til alle selskapene hvor dine gjester også kommer i sin fineste stas av dresser og kjoler, for det er når det er selskap vi IKKE sitter på kjøkkenet å spiser selv om det er hjerterommet i huset.

Husk at det er forskjell på hverdag og fest, og at du må fullføre stilen fra huset inn i spisestuen, om du nå har herskapelig stil eller minimalistisk stil

Inspirasjons bilder:

Spisestue

Screen shot 2013-11-21 at 11.11.51

Screen shot 2013-11-21 at 11.13.25

Screen shot 2013-11-21 at 11.13.08

 

One Response to Der samtalene er gode

  1. Very great post. I simply stumbled upon your weblog and
    wanted to say that I have truly enjjoyed browsing your weblog posts.

    Aftger all I’ll be subscribing to your feed and I’m hoping you write again very soon!

Leave a reply